Espectacle de poesia: Tal poema farà un any

dia_mundial_poesiaAquest curs 2013-2014, els Tallers de poesia finalitzaran amb la celebració, el divendres 21 de març de 2014 (Dia Mundial de la Poesia) d’un Espectacle al Teatre Atlàntida, en què tots els alumnes participants als Tallers mostraran, davant del públic assistent, els coneixements apresos als Tallers de poesia.

Tal poema farà un any és un espectacle basat en la teatralització de la poesia, a càrrec dels alumnes de cinquè i sisè de primària de la ciutat de Vic, dirigits per Teatrart.

L’Espectacle, que tindrà com a fil conductor El pas del temps, es basa en la teatralització de la poesia a càrrec dels alumnes de cinquè i sisè de primària de la ciutat de Vic.

La primera sessió tindrà lloc a les 18:00 h. i serà protagonitzada pels alumnes de cinquè i sisè de les escoles Andersen, La Sínia, Sentfores, Pare Coll i Escorial de Vic. A la segona sessió, a les 20.30h. els protagonistes seran els alumnes de les escoles Guillem de Mont-rodon, Santa Caterina de Siena, Sant Miquel dels Sants i Doctor Salarich.

Els tallers de poesia són un servei que la Biblioteca ofereix cada any a les escoles. Aquest any finalitzen, per primer cop, en un Espectacle obert al públic gràcies a la implicació dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya, i a l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vic, sense oblidar la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic, de les quals depenen la Biblioteca. Aquest any, els tallers de poesia han comptat també amb la col·laboració de la Fundació Puig-Porret.  

Divendres 21 de març al Teatre Atlàntida de Vic:

  • Primera sessió a les 18.00h. Amb alumnes de 5è i 6è de les escoles Andersen, La Sínia, Sentfores, Pare Coll i Escorial de Vic.
  • Segona sessió a les 20.30h. Amb alumnes de 5è i 6è Guillem de Mont-rodon, Santa Caterina de Siena, Sant Miquel dels Sants i Dr. Salarich de Vic.

logos tal poema farà un any

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s