Espectacle de poesia L’escola mola

Els Tallers de poesia, realitzats a la Biblioteca Joan Triadú durant el curs 2014/2015 pels alumnes de Cicle superior de les escoles de Vic, finalitzaran, de nou, amb un espectacle poètic al Teatre Atlàntida. Aquesta vegada, l’espectacle creat pel grup TeatrArt, té com a tema central L’Escola mola i es basarà en la teatralització dels poemes treballats durant les sessions dels Tallers de poesia en què han participat els alumnes de tots els cursos de cinquè i sisè de les escoles de Vic: Andersen, Escorial, Guillem de Mont-rodon, Pare Coll, Sagrat Cor, Salarich, Sant Miquel dels Sants, Santa Caterina de Siena, Sentfores, La Sínia i Vic Centre.

talpoemafaraunany

Moment de Tal poema farà un any, espectacle final dels Tallers de poesia del curs 2013-2014.

És el segon any que els Tallers de poesia finalitzen al teatre Atlàntida en un espectacle obert al públic. La bona acollida de l’espectacle Tal poema farà un any que es va fer l’any passat com a comiat pels Tallers del curs 2013/2014, ha propiciat que es repeteixi aquesta activitat. Això és possible gràcies a la implicació dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vic, Centre de Recursos Pedagògics d’Osona i també a Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic, de les quals depenen la Biblioteca. Com l’any passat, enguany també podem comptar amb el patrocini de la Fundació Puig-Porret.  

L’espectacle de poesia L’Escola mola es farà la vigília del Dia mundial de la poesia, que se celebra cada 21 de març a arreu i que la UNESCO va proclamar l’any 1999 amb l’objectiu de fer una homenatge a la paraula i a la llengua. Amb aquest espectacle, la biblioteca Joan Triadú i els alumnes participants a l’espectacle commemoraran aquesta efemèride.

dia_mundial_poesia_heade_2015

L’espectacle poètic L’Escola mola es farà divendres, 20 de març al teatre Atlàntida de Vic:

  • Primera sessió a les 18.00h. 
  • Segona sessió a les 20.30h.

És un espectacle obert a les famílies dels participants. Places limitades. Per obtenir les entrades cal que us poseu en contacte amb les escoles.

moltslogos

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s