31è Saló del llibre infantil i juvenil de Catalunya

cartell-salo-llibre-2015-5Des del dia 19 d’abril està en marxa una nova edició del Saló del llibre infantil i juvenil de Catalunya, l’edició 31, que es fa a Mollerussa cada any i que s’allargarà fins el dia 30 d’abril.

Es tracta de la fira més gran de l’Estat Espanyol en el seu àmbit, amb més de 4500 llibres exposats per a infants i joves de 0 a 15 anys i durant els dies del Saló s’organitzen un munt d’activitats complementàries. Aquest any, el Saló torna amb algunes novetats, com la ubicació, que serà al teatre l’Amistat de Mollerussa. I s’ha escollit la màgia com a eix temàtic.

El Saló del llibre estarà obert de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 15:00h a 20:00h. Els caps de setmana l’horari serà de 10:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h. En horari lectiu estarà obert a les escoles i la resta d’horari, restarà obert al públic en general.

expovalentigubianasA més a més de l’exposició de novetats de les editorials, el certamen acollirà diverses exposicions temàtiques com Abracadabra pota de cabra, dedicada al món de la màgia i la bruixeria; Valentí Gubianas, 20 anys, una mostra dedicada a l’il·lustrador per a commemorar els anys dedicats al món de la il·lustració, i a qui també s’ha encarregat el cartell promocional del Saló d’aquest any i una exposició d’il·lustracions d‘Alícia al país de la meravelles amb motiu dels 150 anys de la seva publicació. També hi haurà exposada una selecció dels millors llibres publicats durant el 2014. A més a més de totes aquestes exposicions, el Saló inclourà espectacles de màgia, hores del conte, una Marató de lectura en veu alta el dia de Sant Jordi i la 2a trobada pedagògica per a mestres, bibliotecaris, editors i llibreters i organitzada pel Departament d’Ensenyament.

Més informació:

Consell Català del llibre infantil i juvenil (ClijCat)

programa salo

Per visualitzar el programa, cliqueu la imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s