32è Saló del llibre infantil i juvenil de Catalunya

cartell-salo2016petitDes del passat diumenge, dia en que es va inaugurar, fins el dia 30 d’abril podeu trobar en marxa el 32è Saló del llibre infantil i juvenil de Catalunya a Mollerussa, ciutat que acull aquesta fira des de fa catorze anys.

Com cada any, un munt d’activitats estan previstes per aquests dies: exposicions, hores del conte, espectacles de titelles, teatre i pallassos, trobades amb autors i il·lustradors, maratons de lectura i també una jornada pedagògica destinada a mestres i una jornada per a bibliotecaris.

S'HAESCRITUNCRIMEl Saló d’enguany porta el lema S’ha escrit un crim, així doncs, els contes de detectius i misteris diversos seran els protagonistes d’una de les exposicions que s’han preparat per aquesta edició.

També destaca la mostra dedicada a commemorar el 50è aniversari de la publicació del llibre La casa sota la sorra de Joaquim Carbó en la qual 30 il·lustradors donen la seva versió d’aquest clàssic català.

I a més a més, l’espectacular mural al teatre de l’Amistat de Mollerussa on se celebra el Saló ha estat encarregat per l’il·lustrador Valentí Gubianas i donarà la benvinguda als més de 3500 escolars que s’espera que visitin el Saló del llibre infantil i juvenil de Catalunya.

mural valenti gubianes

Podeu consultar el programa d’activitats del Saló a: http://www.mollerussaciutat.com/biblio/docs/salo16_triptic.pdf

I també tota la informació del dia a dia de les activitats a la Pàgina a Facebook del Saló, a la web de ClijCAT i a la web de l’Ajuntament de Mollerussa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s