Llegeix i guanya premis amb Biblioestiu!

biblioestiu_logoFins el dia 15 de setembre hi ha en curs la campanya de foment de la lectura Biblioestiu, impulsada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i obert a totes les biblioteques públiques de Catalunya. Compta amb la col·laboració de l’editorial La Galera i la plataforma de foment de la lectura digital Legiland. Amb aquesta campanya es pretén promocionar la lectura entre els infants i joves aprofitant les vacances d’estiu a les escoles. Participant-hi es poden obtenir diversos premis, com una de les 1000 entrades de cinema, 10 entrades al Camp Nou Experience i també lots de llibres.

El projecte Biblioestiu es divideix en dues categories segons l’edat i cada categoria té un funcionament particular:

5a9De 5 a 9 anys:

Es proposen algunes lectures amb jocs i activitats relacionades. Es subdivideixen en dues categories d’edat (de 5 a 7 anys i de 8 a 9 anys). Els premis es podran obtenir per sorteig.

biblio-10-26De 10 a 16 anys:

En el cas d’aquesta franja d’edat, s’oferirà l’accés a Legiland, una plataforma digital educativa que permet certificar la lectura i obtenir punts llegint. Es tracta d’un portal en línia dissenyat per motivar els nens i nenes a llegir, compartir les seves lectures i millorar la seva comprensió lectora, on trobaran un catàleg de propostes de lectura adequades a la seva edat i els seus interessos. El lector haurà d’obtenir el llibre escollit a la biblioteca o a una llibreria del seu municipi. Un cop iniciada la lectura, podrà accedir al portal (a través d’un dispositiu mòbil o bé un ordinador), on trobarà qüestionaris de comprensió lectora. Responent correctament aquests qüestionaris, obtindrà punts. Els participants que tinguin més de 3000 punts rebran un dels premis.

Més informació a www.biblioestiu.cat

biblioestiu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s