Campanya: “Fas 6 anys. Tria un llibre”

Fas 6 anys. Tria un llibre és una campanya per fomentar els hàbits de lectura en nens i nenes de 6 anys. Tots els infants que hagin celebrat o celebraran el seu sisè aniversari durant el 2016 rebran una targeta a casa seva que podran canviar per un llibre infantil a qualsevol de les 180 llibreries associades al Gremi de Llibreters de Catalunya que hi ha arreu de Catalunya. Així, podran iniciar o augmentar la seva biblioteca personal.

El valor de la targeta és d’un import màxim de 13 euros. Si el llibre escollit té un valor superior, caldrà abonar la diferència.

Amb aquesta iniciativa es vol acostar els nens i nenes a les llibreries i incentivar-los a trobar el gust per la lectura.

Aquesta campanya està dirigida a 83.314 infants que podran bescanviar la targeta per un llibre fins el dia 30 de novembre de 2016. 

fas-6-anys

‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ és una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura en col·laboració amb el Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i compta també amb la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), l’IDESCAT i els Departaments de Presidència i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.  

Per més informació consulteu: Fas 6 anys. Tria un llibre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s