11 de febrer : Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

 

 

Avui, 11 de febrer, es celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència.

Aquesta diada, que va ser proclamada per l’ONU l’any 2015, intenta donar visibilitat a la discriminació que pateixen les dones i les nenes en alguns països del món, on la ciència i la tecnologia encara estan monopolitzades pels homes.

La commemoració de l’11 de febrer pot ajudar a conscienciar la societat que les dones i les nenes són igual de vàlides que els homes i els nens a l’hora de desenvolupar-se en les professions científiques. D’aquesta manera algun dia s’aconseguirà trencar amb la bretxa de gènere dins d’aquests camps.

A la pàgina web del GÈNIUS, han fet un especial informatiu sobre el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència. Aquí hi podreu trobar informació sobre les dones científiques més famoses, una guia de lectura sobre la igualtat de gènere i recomanacions de llibres sobre el paper de les dones en el progrés científic.

 

 

A la Biblioteca Joan Triadú també tenim llibres sobre les dones que han canviat la història gràcies als seus invents i descobriments científics :

 

                 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s