El Cavall Fort a casa!

 

 

Els redactors de la revista CAVALL FORT estan molt preocupats, perquè durant el confinament a casa que tothom ha de fer, han deixat sols als Pitinaps a la redacció de Cavall Fort… Què es trobaran quan tornin a la feina?

Aquests dies, els pitinaps estan sols a la redacció de Cavall Fort. I això ens fa més por que una pedregada! Els hem trucat i es veu que estan la mar de bé: salten i ballen per damunt les taules, fan manualitats amb qualsevol paperot que troben i aprofiten el que hi ha a la nevera per a fer pastissos. Ah, i diuen que cada dia, abans d’anar dormir, escolten un audioconte. Ves a saber com ens ho trobarem tot, quan tornem!

 

Doncs pel que veiem estan molt entretinguts fent tot d’activitats, que podreu trobar a la pàgina web de Cavall Fort. Si cliqueu a les imatges, anireu a parar a la seva web.

A través del seu compte de Twitter també van informant de les activitats, jocs, contes, manualitats, receptes de cuina, experiments, etc… que hi ha a la seva pàgina web i a les revistes de Cavall Fort i El Tatano :

 

 

 

 

 

 

Cuideu-vos molt!

I recordeu!   #joemquedoacasa 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s