Llegeixo més : Propostes de lectura per a infants de 10 a 12 anys

 

 

Els membres del col·lectiu 1zonaLIJ us presentem la segona guia de propostes de lectura per a infants i joves. Aquesta  nova edició s’adreça a infants de 10 a 12 anys, que es troben en l’etapa de creixement i de l’evolució lectora. En aquesta edat, els nens i nenes ja han consolidat l’autonomia lectora i ja trien les seves pròpies lectures. Aquesta és una guia per a lectors hàbils, lectors que gaudeixen d’un bon llibre i una bona història i que aquí trobaran algunes recomanacions que segur que trobaran molt interessants.

Tot i això, les famílies també tenen un paper important en l’acompanyament de l’infant durant el seu recorregut lector i us animem a gaudir de la lectura compartida en família.

Sobre 1zonaLIJ, el grup que la confecciona, està integrat bàsicament per bibliotecàries de la comarca d’Osona, l’equip de la llibreria El Petit Tresor de Vic i alguna promotora de lectura que ha participat en les nostres trobades periòdiques:

BIBLIOTECA LA COOPERATIVA  (CENTELLES)

BIBLIOTECA BAC DE RODA  (RODA DE TER)

BIBLIOTECA ANTONI PLADEVALL I FONT  (TARADELL)

BIBLIOTEQUES DE TORELLÓ  (TORELLÓ)

BIBLIOTECA JOAN TRIADÚ  (VIC)

LLIBRERIA EL PETIT TRESOR

 

La intenció i compromís d’1zonaLIJ amb aquestes guies és oferir a un públic divers (famílies, mestres, bibliotecaris…) recomanacions de lectures per a infants de totes les edats, des que són nadons fins que arriben a l’adolescència. La idea és elaborar una guia per a cada etapa de creixement i evolució lectora: descobriment (1-4 anys), aprenentatge (5-6 anys), autonomia lectora (7-9 anys) i perfeccionament (10-12  anys).

Esperem que aquesta guia sigui del vostre gust i que comporti alguna utilitat a l’hora de triar lectures.

Bona lectura i fins a la propera!

 

Cliqueu a la imatge per obrir la guia de lectura :

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s