25 anys de la Convenció sobre els drets dels infants al Gènius

minicardretsEl pròxim dia 20 de novembre, se celebrarà que fa 25 anys que tots els països del món van acordar una llei internacional que reconeixia uns drets especials per als menors de 18 anys. Així naixia la Convenció sobre els drets dels infants.

Tot i que s’ha avançat molt en la defensa dels drets dels nens i les nenes, malauradament encara avui en dia hi ha molta feina per fer. Una manera de protegir-los és donar a conèixer el contingut d’aquesta Convenció.

És per aquest motiu que al Gènius trobareu durant els mesos de novembre i desembre l’apartat 25 anys dels drets dels infants elaborat per Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i Unicef.

En aquest especial podreu trobar la guia de lectura Contes pels nostres drets, una selecció de llibres relacionats amb els Drets dels infants:

drets_infants_01

Cliqueu a la imatge per accedir a Contes pels nostres drets

També trobareu altres seccions amb informació, jocsvídeos, cançonsaltres guies de lectura i activitats relacionades amb els drets dels infants.

Els drets dels infants:

drets_infants001.PNGdrets_infants002.PNGdrets_infants003.PNGdrets_infants004.PNGdrets_infants005.PNGdrets_infants006.PNGdrets_infants007.PNGdrets_infants008.PNGdrets_infants009.PNGdrets_infants011.PNG

 

Deixa un comentari