32 Saló del Còmic de Barcelona

Comença una nova edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Enguany serà del dijous 15 al diumenge 18 de maig al pavelló 1 i 2 de Fira de Barcelona Montjuïc. 32_salo_del_comic_cartell[CAT][m]Amb 32.000m², s’ha augmentat un 70% l’espai respecte l’any passat per acollir totes les exposicions i activitats preparades per aquests dies.

L’edició d’aquest any està dedicada al gènere bèlic en el món del còmic i té com a plat fort l’exposició Còmics en guerra, amb la mostra de 550 originals d’aquest gènere, de diferents estils, èpoques i països i comptarà amb moltes activitats relacionades, com conferències, taules rodones, àudiovisuals, espais per a jocs d’estratègia, posades en escena, etc. A més a més, hi haurà altres exposicions com la dedicada als 75 anys de BatmanPel dret a somriure, sobre els humoristes gràfics de la premsa, la mostra dels 85 anys de Popeye el marí, la dedicada a les Vinyetes autobiogràfiques i l’exposició Lobezno. La maduresa del superheroi, amb motiu dels 40 anys de la seva primera aparició en els 140_x_logo-batman-75-aniversarionúmeros 180 i 181 de The incredible Hulk.

Paral·lelament també hi haurà mostres dels còmics guanyadors de l’edició del Saló de l’any passat: Oriol Hernández. Retrat de la màfia (Premi Autor Revelació 2013)Purita Campos. Més enllà de Esther (Gran Premi Saló Internacional del còmic 2013)ADOBO (Premi al millor Fanzine 2013) i Ardalén de Miguelanxo Prado (Premi a la millor obra d’un autor espanyol 2013).

Per conèixer el programa conferències, visites d’autors, concursos i la resta activitats organitzades per aquest Saló podeu consultar: Saló Internacional del Còmic de Barcelona

140_x_popeye02

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s